autorulate

Contact

Volkswagen Beetle Turbo Black - 2012

vw beetle_black_turbo_edition_3

Pentru a marca lansarea noului 2012 Volkswagen Beetle, in Statele Unite, Volkswagen America Inc va oferi un model ediţie specială, numit Turbo Black. 2012 Volkswagen Beetle Black Turbo este disponibil numai prin intermediul sistemului de pre-comanda, Volkswagen punand spre vanzare 600 dintre ele. Volkswagen Beetle Turbo este propulsat de 2.0 litri TSI în linie cu patru cilindri turbo care dezvolta 200 CP.

 

Volkswagen spune ca 2012 Beetle Turbo are un consum de combustibil de 8 litri la 100 km pe autostradă când este echipat cu transmisie automată.

Volkswagen-Beetle-Turbo-1 vw beetle_black_turbo_edition_2

Volkswagen vinde Beetle Turbo cu o cutie de viteze automată DSG - schimbare rapida si dublu-ambreiaj. Caracteristicile standard ale Volkswagen Beetle Turbo includ bluetooth si conectivitate iPod, 3 culori de iluminare ambientală, frâne puternice cu etriere rosii specifice unui design sport şi un torpedo "kaeferfach". Beetle Turbo vine, de asemenea, cu jante din aliaj de 18 inch, un spoiler spate, proiectoare de ceaţă şi pedale din aliaj. În scopul divertismentului, Volkswagen echipează noul Beetle Turbo cu sistemul lor de sunet RCD 310 cu opt difuzoare.

vw beetle_black_turbo_edition_6 vw beetle_black_turbo_edition_7

Pretul Volkswagen Beetle Turbo incepe de la 24950 USD. Taxa de rezervare pentru Beetle Turbo porneste de la 495 dolari SUA, şi se duce spre achiziţia finală a masinii. Volkswagen spune ca versiunea de 2.5 litri al Volkswagen Beetle 2012 va intra in vanzare in SUA in aceasta toamna si va avea un pret de 18995 usd.