autorulate

Contact

VW Multivan Business, van de lux

Volkswagen-Multivan-Business-01Volkswagen  va lansa o noua varianta de echipare cu un nou facelift pentru gama Multivan Business aparuta pentru prima data in 2009. Acest nou model are asemenea celui precedent un spatiu foarte generos in care oamenii se pot desfasura incontinuare intr-un mediu incapator. De exemplu se poate tine o "mini" sedinta offline sau chiar online datorita sistemului computerizat.


Noul model are un interior combinat intre lemn si piele dandu-i astfel un design foarte elegant si luxos. Scaunele cu incalzire proprie nu cred ca mai este nici o noutate pentru nimeni insa faptul ca in aceasta masina poti gasii un frigider chiar este ok. Cine nu ar vrea un suc rece vara la 40 de grade?

Volkswagen-Multivan-Business-02 Volkswagen-Multivan-Business-03

Noul Volskwagen Multivan Business este disponibil la pretul de 67,595 euro (fara tva), avand un motor diesel TDI cu 140 sau 180 cai putere, iar in eventualitatea in care va plac mai mult benzinarele puteti opta pentru un motor TSI cu 204 cai putere. Cutia de viteze DSG cu dublu ambreiaj isi face datoria nemaipomenit, dandu-ti o senzatie aparte cand esti la volanul acestei masini.

 Volkswagen-Multivan-Business-04Volkswagen-Multivan-Business-05

Cat despre tractiune, ei bine noul Multivan Business este 4Motion (cu tractiune integrala). In lista de dotari pe langa internet nu lipseste nici conexiunea pentru iPhone, iPod, sistemul de amplificare a vocilor pasagerilor (MVD), si binenteles DVD-Playerul din plafon.

 

Voua cum vi se pare?