autorulate

Contact

"Opel 24 h" - Cele mai mici preturi din an

opel-24-hIn zilele 20 si 21 aprile se va desfasura evenimentul "Opel 24 h". Acesta reprezinta o posibilitate unica in care clientii, atat persoanele fizice, cat si cele juridice pot beneficia nu doar de cel mai bun pret din an la toate modelele Opel, ci si de alte beneficii, incluse in pretul autoturismului.

In promotie intra toate autoturismele din gama Opel, cu preturi incepand de la 7.565 Euro pentru Opel Corsa cu cinci usi, 11.900 Euro pentru Astra New Generation si 15.215 Euro pentru  Insignia.

Mai mult, in cadrul evenimentului, la orice achizitie se va oferi un discount considerabil de 25% la politele CASCO si oferte speciale pentru garantia extinsa a autovechiculului ce poate ajunge la 10%. Nu sunt uitate nici accesoriile, care dau o nota personala experientei de condus, acestea beneficiiand de reduceri de 20%.

De asemenea, clientii care vor contracta, cu un avans de 10%, o masina in cele doua zile, au posibilitatea de a participa la o tombola nationala ce va implica toti dealerii Opel, iar premiul cel mare consta exact in modelul comandat.

Asa ca, fanii Opel au motive intemeiate pentru a face noi achizitii.