autorulate

Contact

Fara cutie de viteze manuala pe succesorul lui Gallardo

sesto elementoLamborghini Gallardo va împlini 10 ani în 2013 fapt pentru care ar fi timpul pentru un succesor care să preia ștafeta.

 

Nu vorbim aici de vreo ediție limitată sau specială. Vorbim de un cu totul alt taur cu un alt nume și care va prelua multe din tehnologiile dezvoltate pentru conceptul Sesto Elemento pe care il vezi în imagine.

 

Viitorul model va avea un motor aspirat natural, fără tehnologie hibrid și va fi oferit fără cutie de viteze manuală. Directorul comercial al Lamborghini, Fintan Knight a dezvăluit recent pentru CarAdvice la Salonul Auto Internațional din Australia că este posibilă și o versiune cu tracțiune spate, precizând că mașina va fi lansată „cândva în viitor”.

 

Lamborghini a reîmprospătat gama Gallardo prin două modele: un facelift pentru LP 560-4, numit LP 570-4 Edizione Tehnica, și o variantă Spyder. Deoarece aceste modele vor ajunge pe străzi în aproximativ o lună putem spune cu certitudine că nu vom vedea un succesor al lui Gallardo până la mijlocul anului viitor.