autorulate

Contact

Noul Renault Megane Coupe - Cabriolet va fi prezentat la Salonul Auto de la Bruxelles din luna ianuarie

2014 renault megane coupe cabriolet 2După prezentarea gamei Megane facelift la Frankfurt Motor Show în septembrie, Renault a lansat imagini şi detalii ale noului Megane Coupe - Cabriolet.

 

Megane Cabrio beneficiază de aceleaşi îmbunătăţiri ale design-ului frontal ca restul gamei. Design-ul este acum mai dinamic şi în acelaşi timp elegant cu un spoiler nou ce încorporează logo-ul mai mare Renault pe un fundal negru lucios, faruri uşor modificate şi lumini de zi cu leduri poziţionate la nivelul proiectoarelor.

2014 renault megane coupe cabriolet 1

La interior Coupe - Cabriolet beneficiază de sistemul multimedia R - Link Renault ca dotare standard. Aceasta include un ecran de şapte inchi cu ramă de crom şi poate fi utilizat prin intermediul unui joystick montat pe consola centrală. Printre aplicaţiile disponibile pe sistem se numără e-mailul şi prognoza meteo ce pot fi descărcate de pe magazinul Renault R - Link.

2014 renault megane coupe cabriolet 3

Coupe - Cabriolet este echipat în continuare cu un acoperiş rabatabil hard- top, care include un panou mare de sticlă panoramic şi un deflector de sticlă ca dotare standard. Deflectorul minimalizează discomfortul creeat de curenţii de aer atunci când maşina se deplasează cu o viteză de până la 90km/h.

2014 renault megane coupe cabriolet 4

Opţional Coupe - Cabriolet poate fi dotat cu un deflector de plasă ce poate fi montat deasupra scaunelor din spate ce reduce şi mai mult turbulenţele la orice viteză.

Renault Megane CC va fi construit la uzina Douai din Franţa şi va fi disponibil în Europa din martie 2014.