autorulate

Contact

A aparut prima imagine cu Renault Clio RS Monaco GP

renault rs logoEdiţia limitată Clio RS Monaco GP va fi expusă la Salonul Auto de la Geneva alături de noul model Twingo cu motor amplasat în spate şi un concept hibrid de tip plug-in.

 

Ediţia limitată este bazată pe modelul de serie Clio RS, singurele upgrade-uri fiind de nivel estetic. Monaco GP vine vopsit în nuanţa White Frost Pearl, în timp ce grila faţă, partea inferioară a barei faţă, carcasele oglinzilor exterioare şi rama geamurilor sunt vopsite în negru lucios.

Modificările exterioare ale modelului derivat din Clio RS sunt completate de jantele din aliaj de 18 inci cu design în cinci spiţe vopsite tot în negru lucios, în spatele cărora se văd etrierele de culoare roşie.

2014 renault clio monaco gp

Deşi nu au fost oferite de la interior, Renault susţine că habitaclul beneficiază de panuri pentru uşi şi bord vopsite în alb precum şi de Monitorul RS ce permite şoferului să înregistreze timpi pe circuit şi alte informaţii asemănătoare.

Cum ediţia limitată nu beneficiază de modificări tehnice, Monaco GP va avea sub capotă motorul turbo de 1.6 litri,  în patru cilindri, ce dezvoltă 200 cai putere şi 234 Nm, de pe Clio RS. Puterea este transmisă roţilor din faţă prin intermediul transmisiei automate cu dublu ambreiaj în şase rapoarte. Noul hatchback va accelera de la 0 la 100 km/h în 6.7 secunde şi va atinge o viteză maximă de 230 km/h.

Clio RS Monaco GP va fi disponibil în showroom-urile din Europa după prezentarea oficială de luna viitoare, preţurile urmând să fie dezvăluite imediat după punerea spre vânzare..