autorulate

Contact

BMW Seria 3 E46 dotat cu un interior rustic de la Vilner

2014 bmw e46 vilner 1Bulgarii de la Vilner şi-au arătat încă o dată talentul în modificarea interioarelor de la maşini de data aceasta pe un BMW E46.

 

Exemplul din imagini este un BMW Seria 3, iar proprietarul acestuia a apelat la firma de design Vilner în speranţa că bulgarii vor creea un model unicat. Dorinţa i-a fost îndeplinită iar interiorul acestuia a fost complet restilizat, modificările habitaclului fiind însoţite de mici îmbunătăţiri ale aspectului exterior.

2014 bmw e46 vilner 2

E46 a fost vopsit în roşu aprins, farurile au primit o tentă fumurie, aspectul exterior fiind completat de jantele din aliaj cu design în cinci spiţe.

Interiorul a primit tapiţărie din piele maro şi ţăsături din lână, atât pentru scaunele din faţă cât şi pentru banchetă, bordul a fost dotat cu elemente decorative din lemn maro iar volanul a fost acoperit cu aceleaşi materiale în care sunt îmbrăcate scaunele.

2014 bmw e46 vilner 3

Plafonul a fost acoperit cu Alcantara iar pentru parasolare, covoraşe, panourile interioare ale uşilor şi spătare Vilner a folosit aceeaşi combinaţie de piele şi lână.

2014 bmw e46 vilner 4

Vilner susţine că prin utilizarea acestor materiale au creat "un confort aristocratic în interiorul autovehiculului" şi unul dintre motivele pentru care au optat pentru o astfel de combinaţie de materiale este că "tendinţele modei internaţionale impun utilizarea materialelor naturale folosite în trecut."