autorulate

Contact

Audi a lansat versiunea facelift a lui RS7 Sportback

2015 audi rs7 sportback 1După ce luna trecută Audi a dezvăluit versiunea facelift a modelelor A7 şi S7 Sportback, a venit rândul modelului de top RS7 să primească modificări de natură tehnică şi estetică.

 

La exterior, cel mai puternic model din gama A7 a suferit modificări exterioare minore, asemănătoare celorlalte maşini din gamă, dobândind o grilă frontală nouă, blocuri optice restilizate ce pot fi dotate cu tehnologie Matrix LED, prize de aeririsire noi pentru bara faţă şi elemente decorative noi finisate în nuanţele aluminiu mat, negru lucios şi carbon.

2015 audi rs7 sportback 2

Tot pentru versiunea facelift vor fi disponibile nuanţe noi pentru caroserie precum: Sepang Blue, Mythos Black, Glacier White şi Floret Silver. Aspectul exterior este completat de jantele forjate din aliaj de 20 inci oferite ca dotare standard sau, opţional, cele de 21 de inci, disponibile în trei versiuni de culoare.

Habitaclul noului RS7 vine cu fante de aerisire cu un design nou, logo quattro pe planşa de bord, instrumente de bord redesenate, padele noi pentru schimbătorul de viteze şi un sistem multimedia MMI actualizat, cu placă grafică Nvidia.

2015 audi rs7 sportback 3

Sub capotă va sta în continuare acelaşi motor V8 twin-turbo de 4.0 litri TFSI, care livrează 560 cp şi 700 Nm. RS7 Sportback accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde şi poate atinge o viteză de top de 305 km/h, atunci când este echipat cu pachetului dinamic opţional.

Toată puterea este gestionată de sistemul de tracţiune integrală quattro şi a cutiei de viteze tiptronic în opt rapoarte. Prin intermediul sistemulul de dezactivare a cilindrilor, RS7 realizează un consum mediu de carburant de 9.5L /100km şi un nivel al emisiilor de CO2 de 221 g/km.

Alte dotări de natură tehnică constau în discurile ventilate cu design special, suspensia pneumatică adaptivă cu amortizoare reglabile şi direcţia sport dinamică, cu raport variabil.
2015 audi rs7 sportback 4
Audi RS7 Sportback facelift va fi oferit spre vânzare la finalul acestui an, în Germania, pretul de pornire fiind de 113 300 de euro.