autorulate

Contact

Asa ar putea arata viitorul Renault Twingo GT

2015 renault twingo rs 1Site-ul X-Tomi Design a realizat prima imagine pe calculator cu un posibil aspect exterior al versiunii mai performante Twingo.

 

X-Tomi Design a generat o imagine în care mini-ul francez de înaltă performaţă poartă insigna RS, însă din informaţiile oferite de directorul diviziei Renaultsport, Patrice Ratti, noul Twingo va avea doar o versiune GT.

Din imaginile spion surprinse în timpul verii ştim că versiunea GT se deosebeşte de modelul de serie prin priza de aerisire montată în bara faţă, ce se prelungeşte în grila frontală, fiind necesară tăierea părţii inferioare a logo-ului Renault.

2015 renault twingo rs 5

Această modificare denotă prezenţa unui sistem performant de răcire a motorului amplasat în partea posterioară a supermini-ului cu tracţiune spate. Poziţia la sol este mai joasă în comparaţie cu versiunea din care derivă, iar bara spate restilizată încorporează sistemul de evacuare dublu.

2015 renault twingo rs 6

Propulsia ar putea fi asigurată de o variantă modificată a motorului TCe de 0.9 litri în trei cilindri, de pe Renault Twingo, ce produce 90 cp şi 135 Nm. Pe GT aceeaşi unitate va oferi între 110 şi 120 cai putere, la fel ca pe modelul sportiv bazat pe Smart FowTwo, Brabus ForTwo.

2015 renault twingo rs 7

Puterea suplimentară va fi gestionată de jantele din aliaj de dimensiuni generoase, suspensia sport, sistemul de frânare modificat şi sistemul de direcţie cu răspuns mai rapid. Renault Twingo RS va fi gata în prima jumătate a anului viitor la un preţ superior versiunilor de serie.