autorulate

Contact

Audi A4 2016 fotografiat fara camuflaj

2016 audi a4 1Site-ul autohome a prezentat imagini cu farurile şi interiorul noului Audi A4.

 

Sedanul german va avea dimensiuni asemănătoare cu cele ale actualei generaţii, şi va beneficia, de asemenea, de versiuni coupe, convertible, Sportback şi Allroad.

Noul A4, ce mai poartă denumirea B9, va deveni primul model cu structură monococă din oţel construit pe platforma MLB (modular longitudinal arhitecture), ce dispune de o serie de componente ce reduc greutatea, cum ar fi panourile din aluminiu. Se prevede astfel o scădere în greutate cu până la 100 de kilograme pentru modelul de bază, care va cântări 1.3 tone.

2016 audi a4 2

Design-ul va fi conceput sub atenta supraveghere a directorul departamentului de design Audi, Wolfgang Egger, şi la dezvăluire Audi A4 va beneficia de elemente de design ce vor capta atenţia. Printre acestea enumerăm grila cu un singur cadru şi efect 3D, faruril cu formă trapezoidală şi tehnologie LED, barele de protecţie mai proeminente şi liniile caroseriei puternic conturate.

Dimensiunile vor ramâne apropiate de cele ale modelului curent, doar capacitatea portbagajului va creşte la 490 de litri, spaţiu ce ar putea fi compromis în cazul modelelor hibride.

2016 audi a4 3

La interior, a cincea generaţie a gamei, va fi dotată cu display head-up şi cu unul integrat în oglida retrovizoare. Consola centrală va fi influenţată de noile modele A8/S8 şi va beneficia de sistem de infotainment MMI, cu display touchscreen şi touchpad.

Sursa foto: autohome.com.cn