autorulate

Contact

Honda a oferit o serie de imagini noi cu Civic Type R

2015 honda civic type r 15Honda a oferit o nouă galerie foto cu versiunea de 310 cai putere a hatchback-ului Civic.

 

Versiunea de producţie a lui Type-R a păstrat destule elemente de design de la conceptele anterioare, cum ar fi kit-ul exterior agresiv, ce oferă o bara frontală concepută astfel încât să îndepărteze curenţii de aer din zona roţilor, pentru o rezistenţă aerodinamică diminuată.

2015 honda civic type r 16

Pe lista elementelor exterioare se află şi splitter-ul frontal, aripile faţă cu prize de ventilaţie, pragurile laterale proeminente, o aripă posterioară de mari dimensiuni şi un difuzor de aer pentru bara spate.

2015 honda civic type r 17

Noul Civic Type R beneficiază de jante din aliaj de 19 inci pe care sunt montate anvelope 235/35, dezvoltate special pentru acest model. Prin intermediul pachetului GT, Honda oferă accente de culoare roşie pentru exterior, senzori de parcare faţă-spate, senzori pentru lumini şi ştergătoare, precum şi oglinzi exterioare cu rabatare automată.

2015 honda civic type r 18

Interiorul vine echipat cu scaune sport, o tapiţerie specială, ornamente Type R, volan sport şi o planşă de bord redesenată. Pe lista dotărilor interioare mai întâlnim un sistem audio de înaltă performanţă, navigaţie GPS şi sisteme de siguranţă precum cel de frânare la coliziune iminentă, avertizare la părăsirea benzii şi sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie.

2015 honda civic type r 19

Sub capotă se va afla noul motor turbo cu injecţie directă, de 2.0 litri, în patru cilindri, VTEC, cuplat la o cutie manuală cu şase trepte. Noul propulsor dezvoltă 310 cai putere la 6 500 rpm şi 400 Nm la 2 500 rpm.

2015 honda civic type r 20

Civic Type R poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5.7 secunde şi are o viteză maximă de 270 km/h.