autorulate

Contact

BMW a dezvaluit 3.0 CSL Hommage R

bmw 3.0 cls hommage r 1Producătorul german de automobile va expune o versiune de curse a conceptului BMW 3.0 CSL Hommage cu prilejul Concursului de eleganţă de la Pebble Beach.

 

Din punct de vedere estetic, conceptul se remarcă printr-o parte frontală cu design agresiv, o interpretare modernă a modelului lansat în 1972, echipată cu un splitter frontal din fibră de carbon, grilă a radiatorului puternic reliefată şi blocuri optice cu tehnologie laser.

bmw 3.0 cls hommage r 2

BMW 3.0 CSL Hommage R are o caroserie nuanţa Brilliant White şi linii de curse marca M. Părţile laterale păstrează acelaşi trend, 3.0 CSL Hommage fiind echipat cu aripi proeminente, praguri laterale din fibră de carbon, camere retrovizoare ce înlocuiesc oglinzile laterale şi jante din aliaj de 21 inci aurii cu accente de culoare neagră.

bmw 3.0 cls hommage r 3

Ajungem şi la partea posterioră ce vine dotată cu două spoilere, unul pe plafon iar altul pe uşa portbagajului, stopuri cu tehnologie LED şi difuzor de aer din CFRP, plastic întărit cu fibră de carbon.

La interior, BMW 3.0 CSL Hommage R a primit două scaune sport realizate din fibră de carbon, tapiţerie din piele, centuri de siguranţă cu prindere în şase puncte şi roll cage din fibră de carbon.

bmw 3.0 cls hommage r 4

Pe lista dotărilor interioare mai întâlnim instrumentele de bord cu design minimalist, volanul inspriat de cel întâlnit pe maşinile de Formula 1 şi două căşti integrate în tunelul transmisiei.