autorulate

Contact

Opel a prezentat noul Astra Sports Tourer

2016 opel astra sports tourer 9Producătorul german de automobile a extins gama noii generaţii Astra prin lansarea unei versiuni break în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

 

Astra Sports Tourer 2016 va beneficia de aceleaşi influenţe din partea conceptul Monza, la fel ca varianta hatchback, având un design cu lunii drepte, în defavoarea formelor rotunjite ale actualei generaţii.

A 11-a generaţie Astra Sports Tourer va putea fi echipată cu noile faruri cu tehnologie LED de la Opel, denumite IntelliLux LED Matrix, cu LED-uri controlate individual, care, în funcţie de necesitate, sunt conectate sau deconectate individual de către o unitate de control.

2016 opel astra sports tourer 10

Interiorul va fi fost puternic tehnologizat, o mare parte din funcţiile butoanelor din bord fiind preluate de sistemul de infotainment cu ecran generos, compatibil cu Google Android Auto şi Apple Car Play.

Rafinamentul interior va fi amplificat de accesoriile cu finisaj negru lucios sau cele metalice, de volanul cu design nou, acoperit cu piele şi de al doilea display, mai mic în dimensiuni integrat în instrumentarul de bord.

2016 opel astra sports tourer 11

Noua generaţie Astra Sports Tourer oferă un spaţiu de depozitare interior cu 80 litri mai generos în comparaţie cu cel al actualului model şi anume 1 630 litri, atunci când scaunele spate sunt rabatate.

Sub capotă se vor regăsi aceleaşi propulsoare disponibile pe versiunea în cinci uşi, precum motorul pe benzină de 1.0 litri în trei cilindri, ce dezvoltă 105 cp, şi cel de 1.4 litri în patru cilindri de 145 cp, în timp ce versiunea de intrare în gamă diesel va fi propulsată de unitatea de 1.6 litri de 95 cai.

2016 opel astra sports tourer 12