autorulate

Contact

Volkswagen a dezvaluit Golf GTI Clubsport Edition 40

Producătorul german de automobile a lansat versiunea pentru Marea Britanie a modelul ce marchează împlinirea a 40 de ani de la apariţia primului Golf GTI.

2016 volkswagen gti clubsport 12

Volkswagen a Golf GTI Clubsport Edition 40 este bazat pe actuala generaţie Golf GTI însă a primit în plus spoiler frontal modificat, cu prize de ventilaţie supradimensionate, praguri laterale cu design special, jante din aliaj de 18 inci şi difuzor de aer în partea inferioară a barei de protecţie spate.

2016 volkswagen gti clubsport 13

Interiorul noului Golf GTI Clubsport beneficiază de scaune sport cu tapiţerie din Alcantara, material cu care este acoperit şi volanul sport, accente de culoare roşie, instrumente de bord şi consolă centrală cu inserţii speciale şi elemente decorative din aluminiu pentru praguri, cu logo-ul GTI.

2016 volkswagen gti clubsport 14

Sub capotă se află acelaşi motor de 2.0 litri TSI în patru cilindri, însă puterea a fost crescută la 265 cai, iar funcţia over-boost poate oferi temporar cu 10% mai mulţi cp şi Nm.

2016 volkswagen gti clubsport 15

Volkswagen Golf GTI Clubsport va putea atinge suta de kilometri în 6 secunde, graţie cutiei automate DSG şi a diferenţialului autoblocabil XDS, sau în cu 0.1 secunde mai încet în cazul transmisiei manuale, ambele versiuni având o viteză de top limitată electronic la 250 km/h.