autorulate

Contact

Asa ar putea arata Opel Insignia 2017

RM Design a publicat două randări cu viitoarea generaţie a modelului de clasă D de la Opel, ce va fi lansată spre finalul acestui an.

Noua generaţie Opel Insignia va fi bazată pe platforma tehnică E2XX, pe care este dezvoltat noul Chevrolet Malibu şi viitorul Buick LaCrosse. Insignia 2017 va avea o caroserie de tip coupe în cinci uşi iar design-ul exterior va fi influenţat de cel al conceptului Monza.

2017 opel insignia rendering 1

Opel va oferi modelului de segment D şi o versiune Sports Tourer, ce va oferi un spaţiu de depozitare interior mai generos, însă va păstra liniile generale ale variantei sedan, graţie plafonului cu formă curbată.

Noua Insignia va avea o greutate totală mai mică în comparaţie cu cea a actualului model, în ciuda faptului că va avea o lungime mărită cu 15 cm şi un ampatament mai lung cu 9 cm.

Lista propulsoarelor va fi formată din motoare turbo în trei şi patru cilindri, iar pe lista unităţilor diesel vom întâlni motorul bi-turbo de 160 cp.

2017 opel insignia rendering 2

Propulsoarele vor fi oferite împreună cu transmisia manuală şi tracţiunea faţă, iar opţional va fi disponibilă cutia automată cu opt rapoarte şi sistemul de tracţiune integrală.

Opel Insignia 2017 va primi şi o versiune OPC ce va dispune de un motor turbo în şase cilindri, ce se află într-un stadiu avansat de dezvoltare, şi va produce aproximativ 400 cp.

Sursa foto: www.rmcardesign.com