autorulate

Contact

Alfa Romeo a dezvaluit editia speciala 4C

 

Producătorul italian de automobile a oferit primele imagini şi informaţii oficiale cu versiunea 4C personalizată de Garage Italia Customs.

2016 alfa romeo 4c garage italia customs 1

Versiunea specială realizată de Garage Italia Customs este influenţată de o ediţie limitată a ghetelor pentru fotbal, Deadly Focus de la Adidas. Care este legătura între o încălţăminte şi o maşină? Ei bine, ghetele pentru fotbal în cauză au fost realizate de casa de modă Italia Independent şi Lapo Elkann, fondatorul tunerului italian Garage Italia Customs.

2016 alfa romeo 4c garage italia customs 2

Astfel, Afla Romeo 4C a primit un autocolant pentru caroserie identic cu tiparul regăsit pe ghetele de fotbal X15 şi Ace 16, din colecţia Deadly Focus. Fiind bazat pe versiunea de serie 4C, modelul personalizat dispune de şasiul monococă realizat din fibră de carbon şi aluminiu, caroseria cu elemente plastic ultra-usor şi jantele din aliaj de 17 inch, cu anvelope Pirelli P Zero AR.

2016 alfa romeo 4c garage italia customs 3

Motorizarea va rămâne de asemenea neschimbată, 4C fiind dotat cu motorul de 1.75 litri în patru cilindri, de 237 cp şi 350 Nm, cuplat la cutia automată cu dublu ambreiaj TCT şi sistemul de evacuare marca Akrapovic. Această configuraţie oferă o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în aproximativ patru secunde şi o viteză de top de 257 km/h.