autorulate

Contact

Volkswagen a oferit teasere cu noul Crafter

Producătorul german de automobile a oferit primele schiţe oficiale cu noua generaţie a utilitarei Crafter.

2017 volkswagen crafter 1

Noua generaţie a utilitarei germane va avea un design exterior inspirat de ce al actualului Transporter şi va dispune de o grilă frontală cu linii drepte, flancată de blocurile optice cu lumini de zi pe bază de LED-uri, în timp ce caroseria cu lunii bine definite va asigura un coeficient de aerodinamicitate de 0.33, în ciuda dimensiunilor sale.

2017 volkswagen crafter 2

Spre deosebire de actuala generaţie Crafter, realizată pe aceeaşi platformă tehnică cu Mercedes Vito, noua utilitară Volkswagen va fi construită în totalitate de acesta în cadrul uzinei din Wrzesnia, Polonia, şi va fi oferit spre vânzare în Europa începând cu toamna acestui an.

2017 volkswagen crafter 4

Cu toate că nu avem imagini de la interior, se aşteaptă ca noul Crafter să aibă un habitaclu ergonimic. În acest sens, Volkswagen a trimis inginerii ce se ocupă de dezvoltarea noii utilitare pe teren alături de şoferii actualului Crafter pentru a afla ce îmbunătăţiri ar putea aduce viitorului model.

2017 volkswagen crafter 3

Nu au fost oferite momentan detaliile tehinice ale lui Crafter 2017 însă este posibil ca pe lista propulsoarelor să se afle motorul V6 TDI de 3.0 litri, în trei nivele de putere: 163, 204 sau 224 cai, unitate preluată de pe Amarok facelift.

Tagged under volkswagen, crafter,