autorulate

Contact

Skoda a dezvaluit doua versiuni noi ale modelului Octavia

Producătorul ceh de automobile a oferit primele imagini şi informaţii oficiale cu Octavia SE Sport şi SE Technology.

2016 skoda octavia se editions 1

Skoda Octavia SE Sport reprezintă o versiune de echipare nouă şi va fi disponibilă în caroserie liftback sau estate. Aceasta dispune de faruri de tip xenon, lumini de zi şi stopuri pe bază de LED-uri, jante din aliaj de 17 inch Denom, scaune sport, oglindă retrovizoare cu reglaj automat, navigaţie, WiFi şi cruise control.

Skoda Octavia SE Sport va putea fi achiziţionată împreună cu TSI-ul de 1.4 litri şi 148 cp sau TDI-ul de 1.6 litri ce dezvoltă 108 cp, ambele disponibile cu transmisia manuală sau cea automată DSG.

2016 skoda octavia se editions 2

Skoda Octavia SE Technology va înlocui actuala versiune de echipare SE Business şi va fi oferită, de asemenea, în caroserie liftback sau estate. Pe lista dotărilor de serie vom întâlni navigaţia Amundsen, conectivitatea Wi-Fi, volanul multifuncţional în patru spiţe, cruise control adaptiv, senzorii de parcare faţă-spate şi cei pentru lumini sau ştergătoare.

Spre deosebire de varianta SE Sport, SE Technology va fi oferită exclusiv alături de motoare diesel, şi anume TDI-ul de 1.6 litri ce dezvoltă 108 cp, Greenline III de 108 cp sau cel de 2.0 litri cu 148 cp.