Siteauto.ro

Switch to desktop

Bugatti pregateste un nou monstru Veyron

bugatti veyron 2014Supermasina care ar putea vedea lumina zilei in 2014 ar urma sa fie prevazuta cu o putere de aproape 1500 CP si o greutate mai mica decat predecesorul sau. Cu alte cuvinte, “ o masina cu performante de vis” , spun surse din cadrul companiei producatoare. 

Aceleasi surse afirma faptul ca in prezent sunt luate in considerare mai multe optiuni ; momentan, constructorul auto asteapta rezultatele vanzarii productiei actuale pentru ca apoi sa lucreze la noul model, intrucat versiunea extrema a Bugatti-ului Veyron va presupune costuri mari si timp. Acestia trebuie sa se asigure ca lansarea va merita efortul.

 

bugatti veyron 2014
In privinta cifrelor, pentru noul Super Sport va fi folosita mai multa Glossary Link fibra de carbon, astfel incat greutatea sa scada cu 200 kg, in timp ce puterea va creste dramatic de la standardul de 1200 CP la 1500 CP. Posibilitatea ca motorului cu 16 cilindri, echivalentul a doua motoare V8 cu unghi ingust cuplate intr-o configuratie Glossary Link W, sa ii fie adaugat un sistem electric a fost inlaturata.


Viteza maxima va fi dictata de tehnologia cauciucurilor ; in conditiile in care coupe-ul actual a obtinut un record legal de 420km/h , cea mai extrema versiune va trebui sa atinga macar 450km/h pentru a satisface cererile clientilor ce vor plati constestabilul pret de 5 milioane de lire sterline.

Web Soft

SiteAuto.ro - copyright © 2011 - 2014 Toate drepturile Rezervate

Top Desktop version